Gezond en comfortabel zitten voor zelfstandigen, werknemers en particulieren

Hét Antwoord op zitten

Wordt uw eigen Zitexpert!

Training Gezond en comfortabel zitten voor zelfstandigen, werknemers en particulieren

U bent misschien receptionist, helpdeskmedewerker, laborant, architect, docent, leraar, musicus, tandarts of ICT-er en u vindt het belangrijk om goed voor uzelf te zorgen en bijv. chronische rugpijn, diabetes en overgewicht te voorkomen. Hoe kunt u gezond en comfortabel zitten op een logische manier inpassen in uw dagelijkse werk?

Stel u bent musicus en u studeert vele uren zittend. Misschien heeft u dan een heel andere zithouding nodig, die geschikt is voor uw lijf, waarbij u gedurende het zitten uw lichaam bewegelijk houdt.  Zo voorkomt u klachten aan uw lichaam en bouwt u aan uw gezondheid en vitaliteit!

Het is een voorbeeld, maar de vraag is om wat voor soort stoel en gedrag uw lichaam vraagt in combinatie met uw werksituatie. Dit kunt u onderzoeken onder mijn begeleiding tijdens de workshop Gezond en comfortabel zitten.

Uw situatie

In de training Gezond en comfortabel zitten bespreken we de optimale zit- en stahouding en vergroten we uw bewustzijn op zitten en staan. Het gaat er om u te laten voelen wat uw lichaam eigenlijk nodig heeft. Aan het einde van de rit komen we uit bij uw optimale zitsituatie, met tips en trucs en een advies.

Programma

Praktische informatie

Folder

Nieuwsgierig naar de groepstraining Gezond zitten waarbij we uw zitgedrag gezond en duurzaam maken? U hebt steun aan elkaar en het motiveert om samen met anderen uw zitgedrag aan te pakken.

U kunt me bereiken op 06 10938679 voor een gesprek of via de mail : info@zitexpertise.nl

Cursusdata

  • 2023- bij meer dan 10 aanmeldingen worden data bepaald  - Beschikbaar
    Hier aanmelden
  • 2024 - bij meer dan 10 aanmeldingen worden data bepaald - Beschikbaar
    Hier aanmelden