Gezond en Comfortabel zitten voor bedrijven

Workshop Gezond en Comfortabel zitten voor bedrijven (groepsworkshop)

U heeft werknemers, die veelal zittend hun werk moeten doen of u heeft misschien een grote afdeling klantenservice. U vindt het belangrijk om uw werknemers fit te houden en klachten te voorkomen en/of aan te pakken.

Het zitexpertisecentrum biedt hiervoor de groepsworkshop Gezond en Comfortabel zitten aan. Het motiveert om als collega’s onder elkaar het zitgedrag aan te pakken. De collega’s hebben steun aan elkaar.

Zo kunt u als werkgever duurzaam gezond en comfortabel zitten op een verantwoorde manier inpassen in de werksituatie. En leren werknemers verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid.

In de workshop Gezond en Comfortabel zitten leren we de optimale zit- en stahouding aan uw werknemers en vergroten we hun bewustzijn op zitten en staan. Het gaat er om hen te laten voelen wat hun lichaam eigenlijk nodig heeft. Aan het einde van de rit komen we uit bij de optimale zitsituatie, met tips en trucs en zo nodig advies. Per groep kunnen maximaal ca. 16 mensen tegelijk deelnemen. Indien u uw hele bedrijf ( meer dan 16 werknemers) wil laten voorlichten over gezond en comfortabel zitten is het mogelijk om een lezing-workshop te organiseren voor iedereen. Op deze manier kan het werknemers motiveren om aan de workshop deel te nemen.

De cursus dient op de eerste dag ( een zaterdag) plaats te vinden op locatie in het Heelhuus ( vanwege gebruik van behandelbanken) en de tweede dag ( een vrijdag) kan intern op het bedrijf worden gegeven, indien er een geschikte cursuslocatie aanwezig is. De lezing voor het hele bedrijf kan ook binnen uw bedrijf plaatsvinden mits er een geschikte accommodatie is.

U kunt contact opnemen voor een adviesgesprek op 06 109 386 79 of vraag vrijblijvend een offerte aan via info@zitexpertise.nl

Cursusdata

  • Naar gelang aanmelding kan een datum worden bepaald - Beschikbaar
    Hier aanmelden