Visie en Missie

Visie

Iedereen kan én verantwoord én comfortabel zitten!

Het is in deze tijd van groot belang, waar zoveel mensen zittend hun werk moeten verrichten, dat zij handvatten krijgen aangereikt om op de beste manier met zitten en staan om te gaan ( = ziteducatie). Als ergotherapeut is het mij opgevallen dat de meeste mensen geen idee hebben waar zij op moeten letten bij een juiste zithouding en sta-houding.
In eerste instantie gaat het om de vraag: wat gebeurt er met mijn lijf als ik ga zitten of staan. Wat voel ik als zit of sta en wat doet dat met mijn lichaam. Als dat duidelijk is en je hebt ervaren hoe je hier het beste mee om kunt gaan, kun je gaan zoeken naar een zit- en/of sta-voorziening die daar het beste bij past. Dit is wat ik noem ziteducatie.

Missie

Iedereen zijn eigen zitexpert!!

Een bijdrage leveren aan jouw gezondheid en plezier in werkomstandigheden en privé.
Het is mijn passie geworden om inzicht te geven in het eigen vermogen om de beste houding te vinden in werk en privé: door het zelf te ervaren via het lichaam. In alle jaren als ergotherapeut heb ik samen met mensen/cliënten een methode ontwikkeld, die het mogelijk maakt dat we én comfortabel én op de beste manier ( ergonomisch) kunnen zitten.
Waar het mij om gaat is dat jij in je werk of privé de optimale zithouding en werkhouding kan ervaren/creëren, die preventief jouw gezondheid ondersteunt. Een juiste (werk)houding is een van de voorwaarden voor plezier in je werk en privé.