Nieuwe start “Op eigen Kracht” praktijk voor re-integratie en ergotherapie te Warnsveld

Beste lezer,

Ik ben blij om je te vertellen dat mijn praktijk “Op eigen Kracht” voor re-integratie en ergotherapie dit voorjaar begint met een nieuwe frisse start.

Het grote nieuws is dat de praktijk verhuist per 1 maart naar een nieuwe locatie:

Het Heelhuus, het nieuwe gezondheidscentrum op de Gaikhorst 2 te Warnsveld-Zutphen. Zie www.heelhuus.nl .

De contactgegevens blijven verder ongewijzigd met dien verstande dat ik vanaf 1 maart vooral op maandag, woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar zal zijn via 06-10938679.

Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met mijn collega’s in gezondheid en welzijn. Ik ben blij dat mijn praktijk Op eigen Kracht nu een locatie heeft gevonden, waar meer mogelijkheden zijn voor samenwerken en ik een betere uitgangspositie heb om mij goed te kunnen profileren.

In maart wordt een aparte pagina over Op eigen Kracht toegevoegd aan de website van het Heelhuus.

De tweede verandering is dat de website Re-integratie Op eigen Kracht in een volledig nieuwe vormgeving is gestoken. Zie www.reintegratieopeigenkracht.nl . De website voor Ergotherapie blijft bestaan onder www.ergotherapieopeigenkracht.nl

Ik richt mij bij voorkeur op preventie in de breedste zin van het woord. Het voorkomen van langdurig ziekteverzuim t.g.v. burn-out, rugklachten e.a. kan voorkomen worden als werknemers en werkgevers beiden het voordeel gaan inzien van investeren in preventie. Investeren in preventie betekent investeren in werknemers en bedrijf waar een ieder beter en gelukkiger van wordt.

Als zitexpert vind ik het een uitdaging om risicofactoren o.a. aan het bewegingsapparaat bij zitten te onderkennen, te benoemen, te verminderen en waar mogelijk te voorkomen. Vele mensen in de revalidatie en in mijn praktijk re-integratie en ergotherapie hebben al mogen profiteren van mijn expertise.

De derde wijziging is dat de folder Re-integratie is vernieuwd en verbeterd. Zie bijlage. De folder is te downloaden van de website of op aanvraag te versturen per post voor meerdere exemplaren.

2015 wordt in vele opzichten een boeiend en vernieuwend jaar voor de praktijk Op eigen Kracht. Samenwerken en uitbreiden zijn de sleutelwoorden voor dit jaar.

Mocht je een relatie hebben die mogelijk geïnteresseerd is in mijn diensten van Preventie, Re-integratie en Ergotherapie dan stel ik het op prijs als je deze nieuwsbrief doorstuurt.

Reacties op de nieuwsbrief, de nieuwe website of folder zie ik graag tegemoet.

Met vriendelijke groet Buddha Ossewaarde