Gezond en Comfortabel zitten voor bedrijven

Workshop Gezond en Comfortabel zitten voor bedrijven (groepsworkshop)

U heeft werknemers, die veelal zittend hun werk moeten doen of u heeft misschien een grote afdeling klantenservice. U vindt het belangrijk om uw werknemers fit te houden en klachten te voorkomen en/of aan te pakken.

Het zitexpertisecentrum biedt hiervoor de groepsworkshop Gezond en Comfortabel zitten aan. Het motiveert om als collega’s onder elkaar het zitgedrag aan te pakken. De collega’s hebben steun aan elkaar.

Zo kunt u als werkgever duurzaam gezond en comfortabel zitten op een verantwoorde manier inpassen in de werksituatie. En leren werknemers verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid.

In de workshop Gezond en Comfortabel zitten leren we de optimale zit- en stahouding aan uw werknemers en vergroten we hun bewustzijn op zitten en staan. Het gaat er om hen te laten voelen wat hun lichaam eigenlijk nodig heeft. Aan het einde van de rit komen we uit bij de optimale zitsituatie, met tips en trucs en zo nodig advies. Per groep kunnen ca. 10 mensen tegelijk deelnemen. Indien u uw hele bedrijf ( meer dan 10 werknemers)wil laten voorlichten over gezond en comfortabel zitten kan ik een lezing geven voor iedereen. Op deze manier kunnen werknemers zelf ook aangeven of zij de workshop zouden willen doen.

We geven deze workshop bij u op locatie in een aantal sessies van een uur, dus gemakkelijk in te passen binnen werktijd. De lezing kan ook binnen uw bedrijf plaatsvinden mits er een geschikte accommodatie is.

 

U kunt contact opnemen voor een adviesgesprek op 06 109 386 79 of vraag vrijblijvend een offerte aan via info@zitexpertise.nl