Gezond zitten

Workshop Gezond zitten voor zelfstandigen (groepsworkshop)

U bent misschien tandarts, laborant, architect, musicus of ICT-er en u vindt het belangrijk om goed voor uzelf te zorgen en chronische rugpijn, diabetes en overgewicht te voorkomen. Hoe kunt u gezond zitten op een logische manier inpassen in uw dagelijkse werk?

Stel u bent musicus en u zit met hoge concentratie te studeren. Misschien is dan de Flexchair geschikt voor u, waarbij u gedurende het zitten uw onderrug bewegelijk houdt. En na een half uur studeren even staan en bewegen. Zo voorkomt u een stijve pijnlijke rug en bouwt u aan uw gezondheid en vitaliteit!

Het is maar een voorbeeld, maar de vraag is om wat voor soort stoel en gedrag uw lichaam vraagt in combinatie met uw werksituatie.

Persoonlijke situatie

In de workshop Gezond zitten bespreken we uw persoonlijke situatie en proberen we veel verschillende stoelen uit, gewoon om u te laten voelen wat uw lichaam eigenlijk nodig heeft. Aan het einde van de rit komen we uit bij uw optimale zitsituatie, met tips en trucs en een advies.

Mocht een stoel, bijvoorbeeld de Flexchair goed voelen… Deze mag u kosteloos uitproberen!

 

Nieuwsgierig naar de groepsworkshop Gezond zitten waarbij we uw zitgedrag gezond en duurzaam maken? U hebt steun aan elkaar en het motiveert om samen met anderen uw zitgedrag aan te pakken.

U kunt me bereiken op 06 10938679 voor een vrijblijvend gesprek.